Handgemaakte Hebbedingetjes

Wie ben ik

Even voorstellen...

Enige jaren geleden ben ik begonnen met het maken van mijn eigen (aluminium) sieraden. Dat doe ik nu nog steeds, maar nu met handgemaakte glaskralen.
Begin 2007 kreeg ik een armband waar glaskralen en zilveren bedels aan geregen konden worden (een Trollbead-armband). Vanaf het moment dat ik die glaskralen zag, was ik verkocht.
Na een zoektocht op internet heb ik iemand gevonden die mijn een workshop glaskralen maken heeft gegeven. Half 2008 heb ik alle benodigdheden aangeschaft en ben ik begonnen met het maken van mijn eigen glaskralen.

Sinds enige jaren is daar nog een hobby bijgekomen, namelijk haken en breien. Zelfgemaakte spulletjes zijn nu weer helemaal hip en het is nog leuk om te doen.

Ondertussen heb ik al wat ervaring opgedaan (al is er nog genoeg te ontdekken en te leren) en wordt mijn voorraadje glaskralen, aluminium sieraden, tassen, knuffels en sjaals een beetje groot.

Ach ja, een hobby kost geld.. maar om de kosten een beetje laag te houden, ben ik dit winkeltje in "hebbedingetjes" gestart.

Alle hebbedingetjes in dit winkeltje zijn handgemaakt, tenzij nadrukkelijk vermeld staat dat dit niet het geval is.

Mocht u ergens nog vragen over hebben of wilt u iets in een andere kleur, neem dan contact met mij op.

Veel plezier met winkelen

Petra Schrijver