Handgemaakte Hebbedingetjes

Bestellen & Retourneren

Bestellen
Mocht U interesse hebben in één of meerdere hebbedingetjes in mijn winkeltje, dan klikt U op de foto van het product. Er gaat dan een volgend scherm open, daar kunt u klikken op "toevoegen". Het artikel verschijnt dan in uw winkelmandje. U vult de gevraagde gegevens in en volgt verder het bestelmenu.

De vermelde prijzen bij de artikelen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Wanneer U een bestelling hebt geplaatst, ontvangt U binnen 48 uur van mij een bevestigingsmail. Hierin staat het totaalbedrag (inclusief de verzendkosten) van de bestelling, de betalingsgegevens en het bestelnummer. Dit is tevens uw factuur.

Betalen
Levering van de bestelde artikelen vindt plaats na betaling vooraf via een bankoverschrijving. U kunt het totaalbedrag (inclusief de verzendkosten) overmaken op Rabobank rekeningnummer NL66RABO01509.63.459 ten name van P. Schrijver, onder vermelding van het bestelnummer.

Na ontvangst van Uw betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk naar u verzonden.

Verzenden
Brievenbuspost:
De verzendkosten zullen tussen de €. 0,64 (tot 20 gram) en de €. 3,84 (van 500 gram tot 2 kilo) liggen, uiteraard afhankelijk van het gewicht. De artikelen zullen worden verpakt in een stevige enveloppe/brievenbusdoosje met voldoende bescherming.

Pakketpost:
Wanneer een artikel niet via brievenbuspost verzonden kan worden, gaat het via pakketpost (inclusief Track & Trace). Het tarief wordt dan €. 6,95 (van 0 tot 10 kilo).

Zeker:
U kunt er ook voor kiezen om het aangetekend te laten verzenden, dit is wel wat duurder, maar aangetekende post is verzekerd tegen beschadiging en verlies. Kijk voor deze tarieven even op de website van Post.nl.

Natuurlijk kunt U ook langskomen (op afspraak) om uw bestelling op te halen. U dient dan wel de artikelen contant af te rekenen (liefst gepast). Ik zorg dan dat de koffie klaarstaat!

Alle artikelen worden door mijzelf met de hand gemaakt. Daarom is ieder artikel ook uniek. Het kan gebeuren dat kleuren op uw beeldscherm iets afwijken van de werkelijke kleuren. Dit kan te maken hebben met de instellingen van uw computer.

Retourneren
Mocht u om de één of andere reden niet tevreden zijn met de bestelde producten, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren aan Handgemaakte-hebbedingetjes. U dient een retourzending wel vooraf per email aan info@handgemaakte-hebbedingetjes.nl te melden.
Wanneer u producten wilt retourneren, zorg dan dat de producten (inclusief acsesoires en in originele verpakking) deugdelijk verpakt worden. Vul het meegestuurde retourformulier volledig in en doe dit bij de retourzending.
Wanneer de retourzending in goede orde door mij is ontvangen, wordt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst het betaalde bedrag (inclusief de verzendkosten) overgemaakt naar uw bankrekeningnummer.
De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening. Ook draagt u zelf het risico voor de retourzending. Retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn of door ondeugdelijke verpakking beschadigd zijn, worden door mij niet geaccepteerd.
Retouradres:
Handgemaakte-Hebbedingetjes
Dorpsweg 90
4223 NE Hoornaar

Mocht er ondanks mijn zorgvuldige uitvoering van uw bestelling onverhoopt toch iets misgaan of heeft u nog vragen of opmerkingen, laat het mij dan zo spoedig mogelijk even weten.