Handgemaakte Hebbedingetjes

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Met het plaatsen van een bestelling bij Handgemaakte-hebbedingetjes gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden.
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die worden besteld via de website van Handgemaakte-hebbedingetjes.nl.

Bestellingen
Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u hiervan binnen 48 uur een bevestiging per e-mail. Deze email bevat een overzicht van de bestelde producten, de prijzen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. Deze bevestiging is tevens uw factuur. Mocht u binnen deze 48 uur geen bevestiging van mij ontvangen, dan is er wellicht iets misgegaan. Neem in dat geval even contact met mij op via info@handgemaakte-hebbedingetjes.nl.

Minimum orderbedrag
Er geldt bij handgemaakte-hebbedingetjes.nl geen minimum bestelbedrag.

Aanbiedingen
Aanbiedingen en/of acties bij Handgemaakte-hebbedingetjes zijn geldig zolang de voorraad strekt.
Prijzen
Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling
Alle bestellingen dienen vooraf overgemaakt te worden op bankrekeningnummer NL66RABO0150963459 ten name van: Petra Schrijver. De gegevens voor het overmaken staan in de bevestigingsmail welke u ontvangt wanneer u de bestelling heeft geplaatst. Wanneer de betaling niet binnen 14 dagen na de besteldatum is voldaan, vervalt automatisch de bestelling. U mag de bestelde producten uiteraard ook komen afhalen in onderling overleg. U kunt dan de producten contant afrekenen. U kunt dit aangeven bij "opmerkingen bij bestelling" wanneer u de bestelling plaatst.
Mocht u iets bestellen wat speciaal voor u wordt gemaakt (denk aan: andere kleuren, ander, duurder garen e.d.), kan het zijn dat ik u vraag om een gedeelte van de kosten alvast over te maken. Het restantgedeelte wordt dan op het moment dat de bestelling verzendklaar is, bij u in rekening gebracht. Dit uiteraard altijd in overleg.

Levertijd
Zodra de betaling op de bankrekening is bijgeschreven, wordt de bestelling (indien op voorraad) op werkdagen binnen 48 uur op het PostNL verzendpunt afgegeven. Bij nog te maken producten ontvangt u een mail met daarin de verwachte levertijd. Wanneer u dat te lang vindt duren, kunt u uw bestelling binnen 24 uur na mijn mail nog annuleren.

Verzending
Het verzenden van uw bestelling wordt gedaan via PostNL.
Handgemaakte-hebbedingetjes kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal of beschadigingen van leveringen via PostNL.

Verzendkosten
Verzendkosten worden berekend volgens het PostNL tarief, deze kunt u vinden onder het kopje "Bestellen en Retouren".

Privacy
Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de afhandeling van de bestellingen en eventueel voor het verzenden van een nieuwsbrief. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.

Kleurverschillen
Alle artikelen worden door mijzelf met de hand gemaakt. Daarom is ieder artikel ook uniek. Het kan gebeuren dat kleuren op uw beeldscherm iets afwijken van de werkelijke kleuren. Dit kan te maken hebben met de instellingen van uw computer. Voor dergelijke verschillen kan Handgemaakte-hebbedingetjes niet verantwoordelijk gesteld worden en geeft u niet het recht de betaling van speciaal aangevraagde en op maat gemaakte producten te weigeren.

Aansprakelijkheid
Laat uw kind nooit alleen met gehaakte of gebreide knuffels e.d. waar veiligheidsoogjes in verwerkt zijn. Zij bevatten kleine onderdelen die goed vergrendeld zitten, maar er is altijd een risico op loslaten. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Handgemaakte-hebbedingetjes kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Garantie
U kunt de producten binnen 14 dagen ruilen. Neem in dit geval graag eerst even contact met mij op via de email. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd wanneer de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. U zult het door u betaalde bedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw pakketje retour ontvangen (zie het kopje "Retourneren" in deze voorwaarden).
Schade die is ontstaan door gebruik (bijv. slijtage) of verkeerd gebruik vallen niet onder de garantie en zullen niet door mij vergoedt worden.
U kunt dan wel altijd even met mij contact opnemen om te overleggen of het te repareren is (tegen kostprijs).

Retourneren
Mocht u om de één of andere reden niet tevreden zijn met de bestelde producten, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren aan Handgemaakte-hebbedingetjes. U dient een retourzending wel vooraf per email aan info@handgemaakte-hebbedingetjes.nl te melden.
Wanneer u producten wilt retourneren zorg dan dat de producten (inclusief acsesoires en in originele verpakking) deugdelijk verpakt worden. Vul het meegestuurde retourformulier volledig in en doe dit bij de retourzending.
Wanneer de retourzending in goede orde door mij is ontvangen, wordt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst het betaalde bedrag (inclusief de verzendkosten) overgemaakt naar uw bankrekeningnummer.
De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening. Ook draagt u zelf het risico voor de retourzending. Retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn of door ondeugdelijke verpakking beschadigd zijn, worden door mij niet geaccepteerd.
Retouradres:
Handgemaakte-Hebbedingetjes
Dorpsweg 90
4223 NE Hoornaar

Klachten
Handgemaakte-hebbedingetjes streeft naar volle tevredenheid van klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn of bent u ontevreden over bepaalde zaken, laat mij dit dan zo spoedig mogelijk even weten op info@handgemaakte-hebbedingetjes.nl. Ik zal er alles aan doen om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen.

Copyright
Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal van deze site over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.